راه‌اندازی کسب‌وکار خانگی تولید و بسته بندی ادویه

راه‌ اندازی کسب‌ و کار خانگی تولید و بسته بندی ادویه

با وجود رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی، و انتشار فیلم و خبر دربارهٔ تقلبی بودن بسیاری از مواد غذایی و باتوجه‌به رشد روزافزون بیماری‌ها که همه نشئت‌گرفته از خوراکی‌های ناسالم کارخانه‌ای است، فرهنگ غذایی جامعه به سمت‌وسوی مصرف غذای سالم پیش رفته، به‌طوری که در سال‌های اخیر بسیاری از فروشگاه‌های عطاری و روغن‌فروشی ناچار به تولید ادویه و روغن در حضور مشتریان خود کردند.
یکی دیگر از راه کارهای مردم برای مراقبت از سلامت خود خرید از محصولات خانگی است. مدت‌هاست که کسبه به‌جای رفتن به غذاخوری‌ها و غذای فوری فروشی‌ها، سراغ غذا بیرون‌برهای خانگی رفته‌اند و در ادامهٔ آن، بسیاری از آشپزخانه‌های بیرون بر خانگی، هم برای حفظ کیفیت غذا و هم سالم‌بودن آن از عطاری‌ها و روغن‌گیری‌های خانگی مواد اولیهٔ خود را تهیه می‌کنند.
این امر به‌خودی‌خود باعث ایجاد شغل‌های جدید برای بانوان خانه‌دار شده است.

 

در این مقاله و مقالهٔ بعدی می‌خواهیم شما را با اصول اولیهٔ راه‌اندازی کسب‌وکار خانگی که شما را به درآمد بالا برساند، آشنا کنیم.

در این مقاله در 3 بخش کلی اطلاعات را در اختیار شما خواهیم گذاشت که این دو بخش عبارتند از:

  1. تولید ادویه در منزل
  2.  بسته‌بندی ادویه در منزل
  3. عوامل موثر در انتخاب آسیاب برای تولید و بسته بندی ادویه

 

تولید ادویه در منزل

هیچ غذایی در جهان بدون ادویه طبخ نمی‌شود و هیچ آشپزخانه‌ای وجود ندارد که در آن ادویه نباشد.
پس این شغل بازار فروش و مشتریان بسیار زیادی دارد. در اصل در هر خانه‌ای یک مشتری بالقوه برای محصول شما نشسته که در صورت بالابودن کیفیت محصولتان، خریدار دائمی و حتی مبلغ شما برای دوستان و خویشاوندان خود خواهد شد.
پس با این اوصاف شما در درجهٔ اول به دو چیز مهم نیازمندید.

  1. مواد اولیهٔ خوب
  2. دستگاه آسیاب مناسب

۱. مواد اولیهٔ خوب را می‌توان با مراجعه به عمده‌فروش‌های صنف عطاری و بنکداران تهیه کرد. خرید از آنها به‌صورت عمده و با قیمت عمده بسیار مقرون‌به‌صرفه خواهد بود. شما می‌توانید به‌عنوان نمونه، از هر عمده‌فروش مقداری ادویهٔ نساییده تهیه کنید و بعد از آزمودن هر کدام که کیفیت مطلوب‌تری داشت را انتخاب کنید.

۲. حالا نوبت انتخاب دستگاه است. دستگاه‌های آسیابی که بتواند تمام ادویه‌ها، از چرب و روغنی گرفته تا سفت‌وسخت را به‌راحتی برای شما آسیاب کند.
چنین دستگاهی باید:

۱. قدرت موتور بالایی داشته باشد.
۲. صدای موتور برای کار در منزل کم باشد که موجب آزار اهل خانه و همسایه‌ها نشود.
۳. باتوجه‌به اینکه هر دستگاه موتوری به‌هرحال سروصدا دارد، باید سرعت عمل بسیار بالایی در خردکردن و پودر کردن ادویه‌ها داشته باشد.
۴. این دستگاه باید بتواند در یک مرحله همهٔ ادویه‌ها را آسیاب کند و نباید نیازی به الک‌کردن دوباره داشته باشد.
۵. آسیاب موردنظر باید کم جا باشد. باید در خانه‌های کوچک بتوان آن را مستقر کرد و کنارش ایستاد و با آن کارکرد. ترجیحاً باید رومیزی باشد که بانوی کارآفرین بتواند روی اپن آشپزخانه‌اش را به یک خط تولید ادویهٔ باکیفیت تبدیل کند.
پس چنین آسیابی باید سبک باشد؛ یعنی در حد ۵ کیلوگرم (برای آسیاب‌های تیغه‌ای) تا ۲۰ کیلوگرم (برای آسیاب‌های مش دار چکشی) وزن داشته باشد و کوچک و کم جا باشد.
در ضمن این آسیاب‌ها باید بتواند نسبت به فروش شما از روزی ۱۰ کیلوگرم (مدل تیغه‌ای) تا ۲۵۰ کیلوگرم (مدل مش دار) ادویهٔ آسیاب شده به شما تحویل بده.
۶. باید قیمت آسیاب مناسب باشد که یک بانوی خانه‌دار، بدون نیاز به چک معتبر کارمندی، وام بانکی و قرض از آشنایان، فقط با کمک پس‌اندازش بتواند آن را تهیه کند.
چنین آسیابی باید هم ارزان باشد و هم قابلیت آسیاب همهٔ دانه‌ها را داشته باشد تا یک دستگاه بهینه قلمداد شود.
۷. هزینه‌های جانبی کمتری مثل هزینهٔ برق مصرفی دستگاه داشته باشد و به اندازهٔ یک آبمیوه‌گیری یا یک مخلوط‌کن خانگی برق بکشد و قطعاً باید با برق تک‌فاز منزل کار کند

 

آسیاب ادویه جات در خانه

بسته‌بندی ادویه در منزل

مرحلهٔ بعد بسته‌بندی این ادویه‌هاست که باید در نهایت دقت و سلیقه انجام شود.
بسیاری از بانوان تا این مرحله از کار رو به‌خوبی پیش می‌آیند، دستگاه خوب و ادویهٔ نساییدهٔ عالی تهیه می‌کنند؛ اما در پایان، با کج‌سلیقگی آن را بسته‌بندی کرده و موجبات دل‌زدگی مشتری را فراهم می‌کنند.
بجای استفاده از پلاستیک فریزر و منگنه یا چسب کردن آن، زیباتر و بهداشتی‌تر است که اگر فعلاً شرایط خرید دستگاه بسته‌بندی را ندارید، دست‌کم از یک دستگاه دوخت دستی برای بستن و چسباندن درب پلاستیک‌های ضخیم و کوچک که دقیقاً به اندازهٔ پنجاه، صد گرم، یا دویست گرم ادویه را دارند، استفاده نمایید.
بجای نوشتن نام ادویه با ماژیک، از برچسب‌های رنگی و با خودکارهای رنگی استفاده کنید و یا حتی نام محصول را تایپ شده روی بسته‌بندی بزنید.
البته ایدهٔ بالا مناسب بانوانی است که تازه‌کار خود را آغاز کرده‌اند. بانوانی که تولیدشان به پنجاه کیلو به بالا در روز رسیده نیاز به دستگاه‌های بسته‌بندی کوچک خانگی خواهند داشت، و دستگاه دوخت حرارتی بزرگ‌تر.

جهت آشنایی با مشخصات ظاهری و فنی و همچنین طرز کار دستگاه‌های بسته‌بندی پیشنهادی شرکت کیهان در اصفهان بخش دستگاه‌های بسته بندی مراجعه کنید.

شرکت کیهان دُر اصفهان برای بانوان کارآفرین، با هر میزان ادویهٔ آماده که نیاز داشته باشند، دستگاه آسیاب مناسب آن را فراهم کرده است.
اگر در ابتدای کار هستید و بازار فروش محدودی دارید، آسیاب تیغه‌ای در سه سایز ۱، ۲ و ۴ کیلوگرم را به شما پیشنهاد می‌کنیم و اگر بازار فروش بزرگی در اختیار دارید آسیاب‌های ورودی خروجی مش دار را به شما توصیه می‌کنیم.

عوامل موثر در انتخاب آسیاب برای تولید و بسته بندی ادویه

در بخش قبلی اصول اولیهٔ راه‌اندازی یک کسب‌وکار خانگی کم‌هزینه اما پردرآمد را معرفی کردیم. گفتیم که برای کم‌کردن هزینه‌ها و در نتیجه بالارفتن سود خالص بهتر است از آسیاب‌هایی استفاده کنید که کم‌صدا، کم جا، سریع، موتور قوی و از همه مهم‌تر با قیمت مناسب باشند.
در ادامه شما را با پارامترهای مهم این آسیاب‌ها آشنا می‌کنیم.

  1. ابتدا مشخص کنید که می‌خواهید چه نوع ادویه‌ای آسیاب کنید. آیا ادویه‌های ترکیبی هم دارید یا فقط دانه‌های عطاری را جدا، جدا آسیاب و بسته‌بندی می‌کنید؟
  2. آیا ادویه‌های ترکیبی شما شامل سفت‌وسخت و چرب و روغنی است یا خیر؟
  3. تولیدتان چند کیلو در روز است؟

 

 

پس از پاسخ به این سؤالات و حتی مشاوره با کارشناسان شرکت کیهان در اصفهان شما باید پارامترهای زیر را در دستگاه خانگی‌تان در نظر بگیرید.

 

  1. باتوجه‌به میزان تولید محصولتان ظرفیت دستگاهتان را انتخاب کنید.
    برای تولید تا ده کیلوگرم در روز آسیاب‌های تیغه‌ای ۱، ۲ و ۴ کیلوگرم کافی است.
    اما برای تولیدات بیشتر یا باید تعداد بیشتری آسیاب تیغه‌ای یا از یک آسیاب ورودی خروجی دار، دو، سه یا پنج اسب با تولید ۲۰ تا ۵۰ کیلوگرم در ساعت، بهره بگیرید.
  2. باتوجه‌به چرب یا خشک‌بودن مواد اولیه آسیاب موردنظرتان را انتخاب کنید.
  3. آسیاب‌های ورودی خروجی دار باید مش‌های متنوع ۰٫۵، ۰٫۷ و ۱ سانتیمتر داشته باشند. در ضمن باید قابلیت تنظیم سرعت برای جلوگیری از سوختن ادویه‌های برگ‌دار را داشته باشد.
  4. باید درب ورودی واشر بسیار محکمی داشته باشد که به‌هیچ‌وجه گردوغبار از آن خارج نشود.
  5. باید شرکت سازنده، پشتیبانی و خدمات پس از فروش واقعی داشته باشد.
  6. تیغه‌ها و چکش سه پره باید مقاوم و نشکن باشند و در صورت ایجاد مشکل به‌سرعت توسط شرکت سازنده تعویض و جایگزین شوند.
  7. موتور دستگاه باید قوی باشد که در زمانی کوتاه و طی یک مرحله محصول شما را آسیاب کند و از طرفی نباید پر سروصدا و مخل آسایش دیگران باشد.
  8. آسیاب‌ها، چه بزرگ، چه کوچک باید راحت حمل شوند. دسته برای آسیاب‌های گهواره‌ای و چرخ برای آسیاب‌های چکشی بسیار حائز اهمیت است.
  9. آسیاب باید ایمن باشد و باتوجه‌به قدرت بالای موتور، نباید لرزش و تکانه داشته باشد. پس به پایه‌های فلزی قوی نیاز دارد.
  10. ازآنجاکه شما تولیدکننده ادویه هستید باید دستگاهی انتخاب کنید که قادر به آسیاب اقلام بیشتری از محصولات عطاری باشد. یعنی باید بتواند برای تولید قاووت و سمنو و ادویه‌های خورشتی قادر باشد برنج و گندم، صعد کوهی و زردچوبه، چوب دارچین و زنجبیل، هستهٔ خرما و سنجد تا دانه‌های روغنی مثل سیاه‌دانه، انواع مغزیجات و حتی کنجد را آسیاب کند.

تولید ادویه در خانه

نتیجه گیری

با توجه مواردی که در بالا بیان شد، یکی از راه‌های کسب درآمد در خانه تولید و بسته بندی ادویه‌جات در خانه است، که انتخاب دستگاه آسیاب مناسب کسب و کار شما بستگی به عواملی همچون حجم تولید، نوع ادویه و میزان بودجه دارد، که با برسی موارد مد نظر خود تصمیم به تهیه دستگاه آسیاب مناسب خود خواهید کرد. همچینن شما می‌توانید برای مشاوره رایگان قبل از خرید این دستگاه‌ها با مشاورین گروه صنعتی کیهان در تماس بگیرید.

نظرات1

  1. Pingback: راه اندازی کسب و کار خانگی با تولید کره از مغزیجات با درآمد عالی

ارسال یک نظر

8 + 14 =